HTML

Pájer Csaba agyalgat

Friss topikok

Szakállas viccek a szakállas nőre

2014.05.14. 21:49 Pájer Csaba

Koncsita megnyerte az Eurovíziós Ráncdalfesztivált. Hogy rövidre fogjam a mondandómat: Na és? Néhány éve még csak a 60+os honfitársaink emlékeztek némi nosztalgiával erre a jeles rendezvényre, aztán belopta magát a magyar köztudat szívébe a Bájalex, s egyből az lett Magyarország legfontosabb külföldi média-szenzációja, hogy épp melyik européer konzumidióta nyeri meg az aktuális szériát.És most itt van EZ. Az izé. Nem bántani akarom én a szőrös nőt, dehogy. Vagy úgy an block, a melegeket. Mindenkinek szíve joga vállalni, és boldogan megélni a nemi identitását. Amit azonban ezzel a szerencsétlennel műveltek, kicsit több, mint sokkoló. Ez az ember, egy egyenlőre ismeretlen okból kifolyólag hagyta, hogy a neoliberlizmus agylágyulásban szenvedő, ámde megfelelő pozícióban lévő képviselői kiélhessék rajta, s rajta keresztül egész Európán perverz és beteges vágyaikat.

Mert mi is lenne a szakállas nő értelme? Mit jelképez? Hogy a férfi és a nő ugyan olyan? Hogy tök mindegy, ki vagyok, "ma Peti vagyok, holnap Gyöngyi leszek"? S harmadnap megint Peti? Ez megint ugyan az a beteges demagógia, mint a mormon-pornó Alkonyat-széria esetében. Hogy a nemi identitás kérdése egyszerűen csak egy szimpla választás, a biológiai és lelki határok bármikor szabadon átjárhatóak. Ez a szabadság, testben és lélekben. Csakhogy ez egy végtelenül romlott, és kifordult gondolkodás. Mert logikusnak tűnik. Elhiteti, hogy ez a jó, ezt kövesd, mert különben te egy végtelenül kirekesztő, beszűkült látóterű ember vagy. Akit még leköpni se érdemes. És senki nem szeretne ez lenni, ugye? Meg különben is, miért ne csinálhatná, hol itt ezzel a baj? A baj ott van, hogy ennek az egésznek az alapja, egyszerűen nem igaz.

A biológia és pszichikai határok nem törhetőek át csak úgy. Hogy Puzsért idézzem: szörnyű teher egy embernek, ha férfiként női testbe, vagy nőként férfi testbe kellett születnie. Ezzel együtt élni, a helyzetből fakadó, akaratlan megnyilvánulások miatti megaláztatásokat (főleg gyerekkorban) a legtöbb "egészséges" ember se nagyon tudná feldolgozni maradandó pszichés károsodás nélkül. És ez a megkreált lény, illetve az őt megalkotó dr. Frankenstesinek ezt veszik semmibe, Sőt, két lábbal még meg is tiporják őket. Szóval, lehet tapsolni a mesterségesen gerjesztett "tolerancia-kultusznak", vagy lehet valóban embernek lenni, és kiállni azok mellett, akiket ezzel az izével szembeköptek. Na, melyik a könnyebb?

Szólj hozzá!

Címkék: euróvízió Puzsér szakállas nő

A bejegyzés trackback címe:

https://pajercsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr406163327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása